[EN][HU][IT][ES]

Az alap pillérek

Christiano Ronaldo teszt

 

Lehetőségek biztosítunk a magyar futball
"új generációjának", személyes menedzseléssel.

 

Olyan játékosokkal, klubokkal, edzőkkel, játékos-megfigyelőkkel (scouter) dolgozunk együtt,
akik folyamatos, lelkes munkájukkal
jó hírnevet szereztek a sportágban.

RTL-SportKlub Dodzsem 2014.02.11

                                                                             

Arsene Wenger: Egy profi futballista "felépítésének" az alapjai: A nagyszerű futballista felépítését egy házépítéshez hasonlítom, amelynek négy alapvető pillére van, ezek: a technika, a fizikum (fizikális erő), a taktika és a mentalitás.


1. A játékos "alapja" a technika, amelyet 7-14 éves kor között tudsz megszerezni. Ha nincs meg a technikai képességed 14 éves korodig, akkor nagyon nehéz kiváló futballistává válnod. Ez megfelel az alapoknak a házépítésnél.

2. Az első szint a fizikális képességek, amelyek 14-17 éves kor között fejlődnek ki. Itt láthatod, hogy a játékos elég gyors és erős.

3. A második szint az a taktikai képességek. A játék megértése a játékos által - mit tesz, amikor megkapja a labdát, és mit tesz, amikor nincs nála.

4. A befejező rész az a mentalitás, amely a játékos 18-19 éves kora között fejleszthető. Mennyire akar a játékos sikeres lenni? Mennyi áldozatot hajlandó a játékos a sikerért adni?" Ezt hívja Arsene Wenger a tetőnek. “Ha nincs tető, akkor az eső beesik. És, ha az eső beesik, akkor a ház összedől."

Mi hiszünk a fenti négy "pillérben", a hangsúlyt a játékos egyéniségnél a taktikára és a mentalitásra helyezzük. De az eredmény mindig a játékostól függ - mennyire felkészült a legjobbat kihozni magából.

Amikor reggel felkelsz, melyik oldalon vagy? A komfort, kényelmi zónában, vagy a másik oldalon a legjobb lenni? Mi a nem-komfort zónával foglalkozunk.

TEHETSÉG + MENEDZSMENT +SZÁNDÉK + MOTIVÁCIÓ

 

 2012 Maggio ISM Empoli

Néhányan a játékosaink közül.

 

© 2013 all rights reserved afck.hu • Powered by - XLS.HU   PageRank ikon ingyen [F]